Hit: Vera Matović upadala u kadar Sexy Sandri! (Video)

Izvor: Poznati.info, 24.Jun.2015, 13:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hit: Vera Matović upadala u kadar Sexy Sandri! (Video)

Vera Matović upala u kadara dok je Sexy Sandra pevala plejbek svoje nove pesme “Oteto“. Pevačica je paradirala po studiju sa velikim ovalima hrane.

Poznata kao neko ko stalno pravi šou, što po emisijama, što privatno, Vera Matović i ovoga puta pokazala je da joj ništa nije teško. Ona je zajedno sa Sexy Sandrom gostovala u emisiji Prslook again kod Sandra na KCN. Dok se Sandra izvodila svoj singl “Oteto“, Verka je sasvim simpatično uletela u kadar, i to sa sve ovalom >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << hrane. I dok je mlađa koleginica vrckala i uvijala se, Matovićeva je nonšalantno služila ostale goste. Pogledajte kako to izgleda.

Autor: Goran, Foto: Printskrin

Nastavak na Poznati.info...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.