Hatidže šutnula Ibrahima, ali stvarno

Izvor: Poznati.info, 10.Jun.2012, 08:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hatidže šutnula Ibrahima, ali stvarno

Glumica Selma Ergeč posle tromesečne romanse ostavila kolegu Okana Jalabika

Pukla tikva!

Turska glumica Selma Ergeč, u Srbiji poznatija kao Hatidže iz serije „Sulejman Veličanstveni“,ostavila je kolegu Okana Jalabika, odnosno Ibrahim-pašu, i to posle višemesečne ljubavne romanse, piše turski Haberler.

Selma i Okan su, prema pisanju poznatog turskog lista, u ljubavne vode zaplovili tokom snimanja serije. Za njihovu >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << vezu saznalo se pre tri meseca, kada su zagrljeni prošetali glavnom istanbulskom ulicom. Partneri nisu krili da među njima već duže vreme sevaju varnice i da su odlučili da pruže sebi šansu, što se i desilo, ali trajalo je kratko!

- Posao i ljubav ne idu jedno s drugim, što se dokazalo i kod njih dvoje. Selma je suviše ljubomorna, dok je Okan navučen na izlaske i noćni provod, pa je bilo samo pitanje dana kada će prekinuti ionako krhku vezu. Do nje su stizali glasovi da Jalabik po noćnim klubovima konstantno juri devojke i pod uticajem alkohola radi sve ono što ne bi trebalo, a što je na kraju i presudilo njihovoj vezi – otkrila je Selmina prijateljica za Haberler.

Glumac je već jednom bio izbačen iz Selmine kuće, pre nešto više od tri nedelje, a da li će mu draga i ovoga puta sve oprostiti i dozvoliti da se vrati, ostaje da se vidi.

Izvor: Kurir

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Hatidže šutnula Ibrahima, ali stvarno!

Izvor: Svet, 11.Jun.2012, 00:57

- Turska glumica Selma Ergeč, u Srbiji poznatija kao Hatidže iz serije 'Sulejman Veličanstveni', ostavila je kolegu Okana Jalabika, odnosno Ibrahim-pašu, i to posle višemesečne ljubavne romanse, piše turski Haberler. Selma i Okan su, prema pisanju poznatog turskog lista, u ljubavne vode zaplovili...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.