Gostuje Indira?! Zaz stiže u Beograd!

Izvor: Svet, 23.Dec.2011, 14:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gostuje Indira?! Zaz stiže u Beograd!

naslov: 
Gostuje Indira?! Zaz stiže u Beograd!



excerpt: 
Francuska pevačica Zaz, nakon nastupa u Novom Sadu, održaće koncert 1. juna u Beogradu...


autor: 
Svet.rs


izvor: 
Mondo


tekst clanka: 
Francuska pevačica Zaz održaće koncert 1. juna u Beogradu. Zaz je ovog leta održala svoj prvi koncert u Srbiji kada je nastupila pred 15.000 obožavatelja u Novom Sadu, a na nastupu u Beogradu predstaviće se kako hitovima "Je veux", "Les passants" i "Prends garde a ta langue", tako i novim numerama "La fee" i "Éblouie par la nuit".
Pevačica Izabel Žefroa Zaz, koja je doživela vrtoglavi uspeh zahvaljujući video-snimku na kome sa članovima svog benda uživo izvodi pesmu "Je veux" na ulicama Pariza, izrazila je želju da u Beogradu nastupi na "nekom otvorenom prostoru".
Ko zna, nakon velikog uspeha koji je postigla njena pesma "Maria", na kojoj peva na "francuskom" jeziku, možda se Indira Radić ponudi da bude specijalna gošća na ovom koncertu.



slika_mala: 



Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.