Evo ko je Cecu dočekao u Londonu! FOTO

Izvor: Svet plus, 21.Okt.2016, 12:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo ko je Cecu dočekao u Londonu! FOTO

Ceca Ražnatović zajedno sa sinom Veljkom i sestrom Lidijom otputovala je u London, gde će prvi put u svojoj karijeri održati koncert.

Naša folk zvezda, sa oduševljenjem je prihvatila ovaj poziv, gde će publici u britanskoj prestonici prirediti pravi spektakl. Ipak, kako do sada nije imala prilike da poseti London, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << Ceca je odlučila da otputuje dva dana ranije, kako bi iskoristila priliku da upozna sve njegove čari, a u tome će joj pomoći njena prijateljica Marijana Mateus, koja se ujedno i pohvalila fotgrafijom na kojoj uživa u društvu naše popularne pevačice: "Naša noć je tek počela", stoji u opisu slike koju je kreatorka postavila na Instagramu.

Our night just started 💃💃💃 on our way to @annabelsmayfair #lovelife#lovelondon #friends 👯

A photo posted by Marijana Matthaus (@marijanamateus) on Oct 20, 2016 at 2:05pm PDT

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

(FOTO) KOŽNE HELANKE NA ŠNIRANJE: Ceca za londonsku publiku pripremila POSEBAN stajling!

Izvor: Kurir, 21.Okt.2016

...Folk zvezda je u britansku prestonicu stigla sa sinom Veljkom i sestrom Lidijom..Kada je krenula ka mestu na kojem će održati koncert, Ceca je izbacila sliku na Instagramu, kako bi njeni najverniji obožavaoci imali priliku da prvi vide odevnu kombinaciju u kojoj će Ražnatovićeva nastupiti večeras.."U...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.