Džastin Timberlejk postao tata! Čestitamo!

Izvor: Svet, 11.Apr.2015, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džastin Timberlejk postao tata! Čestitamo!

Pevač Džastin Timberlejk i njegova supruga Džesika Bil postali su roditelji.
Presrećni roditelji dobili su sina Silasa Rendala Timberlejka, a portparol slavnog para rekao je da su mama i beba sjajno, i da je popularni tata jako uzbuđen.
I pre nego što je postao tata pevač nije skrivao veliko uzbuđenje.
Jedva čekam da vidim čudo koje smo napravili. Radujem se menjaju pelena, spreman sam“, rekao je Timberlejk pre nego što se glumica Džesika Bil porodila.
Ona je nedavno proslavila i svoj 33. rođendan tako da je i ona dobila poseban poklon ove godine.
Čestitamo!

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Džesika Bil i Džastin Timberlejk dobili sina

Izvor: Lepota i zdravlje, 11.Apr.2015

Jedan od naših omiljenih poznatih parova, Džastin Timberlejk i Džesika Bil, dobili su dete, potvrdili su njihovi zvaničnici. Više detalja nije poznato, budući da je par odlučio da većinu toga ostavi za sebe, ali zna se ono najbitnije. Porođaj je prošao dobro, svi su zdravi, a njihov sinčić...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.