Drama na RTS-u, iskrsao problem ZBOG PRIJAVE: Breskvica reagovala u POSLEDNJEM TRENUTKU

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 17:27

Drama na RTS-u, iskrsao problem ZBOG PRIJAVE: Breskvica reagovala u POSLEDNJEM TRENUTKU

Da podsetimo da se Breskvica na takmiči sa pesmom "Orlovo gnezdo" i mnogi je već sada vide kao jednu od favoritkinja, jer važi za pevačicu koja ima veliku armiju.

Pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica našla se na privilegovanom spisku, među učesnicima "Pesme za Evroviziju" 2024. godine.

Mlada pevačica će sledeće godine na domaćem festivalu na kom se bira predstavnik Srbije za "Evroviziju" pokušati da obezbedi sebi odlazak >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u Švedsku, gde se naredne godine održava najpraćeniji muzički festival u Evropi.

Međutim, kako Espreso saznaje, malo je falilo da se Breskvica ne prijavi za PZE naredne godine. Prema navodima pomenutog medija, pevačica je doslovno poslednjeg dana, u poslednjim satima, kada je isticalo vreme za prijavu kompozicije za "Pesmu za Evroviziju" prijavila svoju pesmu.

Breskvica je pre toga je nekoliko puta pokušala da se prijavi, ali je imala tehničkih problema oko prijave svoje pesme, pa je na RTS-u poslednjeg dana konkursa bila prava drama zbog toga da li će pesma ove mlada pevačice uopšte moći da se takmiči na našem najvećem domaćem muzičkom festivalu, svedoči Espreso.

Izvor: Srbija Danas/Espreso

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.