Đoković: Gde da se hranim u Parizu?

Izvor: Poznati.info, 26.Okt.2012, 08:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đoković: Gde da se hranim u Parizu?

Ne znam da li i vi imate ovakvu naviku, ali ja se uglavnom vraćam proverenim restoranima gde sam se već uverio u kvalitet hrane – napisao je Novak na Fejsbuku

Drugi reket sveta Novak Đoković je stigao u Partiz, gde će od 29. oktobra učestvovati na turniru iz Masters serije 1.000.

Posle trijumfa na turniru u Šangaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info << i kratkog predaha u Srbiji, Crnoj Gori i Monaku naš as je doputovao u francusku prestonicu i odmah se javio fanovima na Fejsbuku.

Za nih je imao i zanimljivo pitanje.

- Dobro veče prijatelji, kako ste? Pozdrav iz Pariza! Došao sam danas (sreda) i već sam trenirao. Svaki put kada sam u Parizu hranim se u istim restoranima. Ne znam da li i vi imate ovakvu naviku, ali ja se uglavnom vraćam proverenim restoranima gde sam se već uverio u kvalitet hrane. Pa tako i u Parizu. Uvek idem na ista mesta i ovoga puta mi je palo na pamet da otkrijem nešto novo i drugačije. Jel imate vi neki predlog?

Izvor: Novosti.rs

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

Novak Đoković: Gde da se hranim u Parizu? (Foto)

Izvor: Svet plus, 26.Okt.2012

Drugi reket sveta Novak Đoković je stigao u Partiz, gde će od 29. oktobra učestvovati na turniru iz Masters serije 1.000.

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.