Dete s lažnom zadnjicom i grudima

Izvor: NaDlanu.com, 03.Sep.2011, 10:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dete s lažnom zadnjicom i grudima

Iako psiholozi odlučno tvrde da deca ne bi trebalo da prebrzo odrastaju, svet šoubiznisa i onih koji žele da zarade medijsku pažnju ili novce, pa i na svojoj deci je neumoljiv.

Četvorogodišnja Medi Džekson, koja je samo pre neku godinu ostavila pelene i cuclu, pojavila se s grudima na takmičenju "Divojčice i dijademe" (Toddlers and Tiaras) i šokirala čak i sudije. Majka devojčice tvrdi da će novcem s takmičenja svom detetu odezbediti novac za školu.Mala Medi je rešila >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << da imitira kantri pevačicu, čiji je zaštitni znak pozamašni dekolte, Doli Parton.- Većini ljudi ovo se može učiniti šokantnim, ali za nas je to normalno. Kada Medi nosi lažne grudi i zadnjicu ispod kostima od likre roze boje za nas su to samo dodatni poeni, a novac od nagrade može joj obezbediti bolje školovanje i obrazovanje u budućnosti - izjavila je njena majka.

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.