Da li se vaš pas smeje? (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 06.Jun.2018, 11:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li se vaš pas smeje? (VIDEO)

Svi ljubitelji pasa imaju u svojim telefonima gomilu fotografija svojih ljubimaca, uhvaćenih u raznim zanimljivim pozama. I na društvenim mrežama možemo videti mnogo interesantnih video snimaka i slika koje nas uvek nasmeju ali da li se i vaš pas smeje ili vam se to samo čini?

Psi se, naravno, ne mogu smejati kao ljudi, ali postoji niz signala koji pokazuju da je našem psu veoma zabavno i da se smeje zajedno sa nama, potvrđuju psiholozi. Ovo su neki od signala koje nam naši >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << ljubimci šalju kada su srećni:

- Pas vrcka i brzo maše repom levo - desno, to je način da vam pas pokaže koliko je srećan.

- One kuce koje nemaju rep, bukvalno vrckaju celim telom.

- Radosno se valjaju na leđima. Sreći nema kraja!

- Njuškaju nas i žele da se uključe u svaku aktivnost koje se prihvatimo.

- Ukradu nam neku stvar, često kada nemamo puno vremena, kako bi skrenuli pažnju na sebe.

- Neki psi imaju naviku da se sakriju na čudnim mestima. Uživaju kada ih tražimo i srećni su u toj igri.

-  Ispuštaju neobične zvuke, glasno laju i "pevaju" pritom se vrteći u krug.


Psi su senzitivni i empatični, oni tačno znaju kada je vlasnik tužan, a kada srećan, pa tako i reaguju u skadu sa vlasnikovim emocijama.

Ovaj video snimak svakako će vama izmamiti osmeh i pokazati koliko naši mali četvoronožni drugari umeju i da nas foliraju.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.