Da li je ovo Rijanina nova pesma?

Izvor: Prva.rs, 24.Jun.2015, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo Rijanina nova pesma?

Rijana nije imala baš mnogo sreće sa novim singlovima, bar kada je osvajanje top listi u pitanju, Pesme sa najavljenog „R8“ albuma zabeležile su slab uspeh. Osim prvog singla „FourFive Seconds“ koji je ušao u top 10 Bilbordove liste singlova, njeni sledeći pokušaji „American Oxygen“ i „Bitch Better Have My Money“ nisu zabeležili značajan uspeh. Iako je kritika pohvalila obe pesme.
Ali, sve to može uskoro da se promeni, ako je sudeći po tizeru za novu pesmu koji se >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << 23. juna pojavio na Instagramu.
Naime, Rijanin producent Mitus objavio je na svom profilu deo pesme „The Deep End“. I premda nije dao nikakve zvanične potvrde da je u pitanju nova Rijanina pesma, Mitus je na svojim profilima re-postovao mnogobrojne komentare koje su objavili pevačicini fanovi.
Ako saberete dva i dva...
 
but maybe I should take this down....#mitusbeats #thedeepend
A video posted by Mitus (@i_am_mitus) on Jun 23, 2015 at 10:39am PDT

Izvor: MTV

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.