Izvor: Tracara.com, 17.Okt.2019, 19:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ceca postaje baba: U neverici sam

Folk zvezda Svetlana Ceca Ražnatović postaće baka iduće godine, a prvo unuče podariće joj naslednik Veljko. Kako saznaju domaći mediji, Veljkova verenica Bogdana je u drugom mesecu trudnoće, a divne vesti su podelili samo sa najbližim članovima porodice. Međutim, kada je vest odjeknula i na portalima, buduća baka se oglasila na Instagramu, gde je napisala: “Presrećna sam, ovo je veoma lepa vest za moju porodicu. Radujem se. Bila sam u neverici kada mi je Veljko saopštio, a >> Pročitaj celu vest na sajtu Tracara.com << onda su se emocije mešale. Ne umem da opišem ovaj osećaj, još uvek sam u euforiji. Snajku ću da pazim i mazim sada više nego inače, kako bi nam novi član stigao u veselju i radosti”. Čestitamo! The post Ceca postaje baba: U neverici sam appeared first on Tračara.
Pogledaj vesti o: Ceca

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

CECA ĆE USKORO POSTATI BAKA! A kad čujete s koliko godina su ove dame dobile prvo unuče ŠOKIRAĆETE SE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Okt.2019

Ona postaje baka u 47. godini...Svetlana Ceca Ražnatović postaće baka budući da je verenica njenog sina Veljka Bogdana Rodić u blagoslovenom stanju...Naime, Ceca će se sa 47 godina ostvariti u ulozi bake, a za ove dame sa javne scene veoma mlade postale mame i sada uživaju u ulogama baka...Mladolike,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.