Boris Režak ‘uhapšen’ na nastupu!

Izvor: Tracara.com, 12.Feb.2013, 14:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Boris Režak ‘uhapšen’ na nastupu!

Nismo od njega očekivali ovakav skandal! :)Kada je prošlog petka nastupio u Kasini, muzičar Boris Režak nije ni slutio da će u poznati prestonički klub, i to zbog njega lično, upasti policija!Moramo priznati da od njega nismo očekivali ovakav skandal! :)Na sreću, zapravo je reč o šali dve hostese koje su specijalno za nastup poznatog pevača obukle kostime seksi policajki, naoružale se pendrecima i lisicama. Da li su ga po završetku sjajne svirke koju je te večeri priredio u Kasini i privele, nije nam poznato, tek ako jesu, nema sumnje da je bilo više nego interesantno. 

Nastavak na Tracara.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Boris Režak uhapšen na nastupu!

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Feb.2013

Kada je prošlog petka nastupio u “Kasini”, Boris Režak nije ni slutio da će u poznati beogradski klub, i to zbog njega lično, upasti policija!

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.