Bane Čolak RASKRINKAO bivšu, pa PRIZNAO osećanja prema LUNI!

Izvor: Svet, 14.Jul.2020, 15:02

Bane Čolak RASKRINKAO bivšu, pa PRIZNAO osećanja prema LUNI!

Bane Čolak nakon izlaska iz Zadruge progovorio o aktuelnim temama iz Bele Kuće, otkrio svoje afinitete prema Luni Đogani, a zatim raskrinkao svoju bivšu devojku Erminu Pašović.

PROGOVORIO O LAŽNOJ TRUDNOĆI! „Ne. Nikada nisam gledao Lunu na taj način. Upoznali smo se u ”Zadruzi 1” i odmah stvorili odličan odnos. Super smo drugari, i ona, i Marko, i Gagi i ja. Nisam je stvarno nikad gledao na taj način”, rekao je Bane pa nastavio da priča >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet << o Ermini:

„Istina je. Nikad Ermina nije bila trudna, ona je sve to izmislila. Ušla je u rijaliti sa tom pričom da bi kod mene i Ivane izazvala neku vrstu sažaljenja, možda i kod naroda. I da bih ja u narodu ispao što gori zato što sam, eto, trudnu ženu, kojoj sam napravio dete, ostavio. Skoro je priznala da je sve izmislila, tako da… to je totalna laž.”
NOVI SVET U PRODAJI! Darko UZEO Ani DETE! UGROZILI STE JOJ ŽIVOT! LUNA: “Moram na LEČENJE, zbog Marka sam napravila VELIKU GREŠKU!” Severinu juri POLICIJA! Ana u SVAĐI sa Rastom! Milica ZARAZILA MAJKU KORONOM!

SVETSVET
The post Bane Čolak RASKRINKAO bivšu, pa PRIZNAO osećanja prema LUNI! appeared first on Svet portal.

Nastavak na Svet...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.