BOKIJU 13 ODUZELI MAKEDONSKI PASOŠ

Izvor: Kurir, 14.Avg.2011, 14:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BOKIJU 13 ODUZELI MAKEDONSKI PASOŠ

Skandalozni voditelj iz Makedonije Bojan Jovanovski, poznatiji pod nadimkom Boki 13, prinudno je zadržan u Skoplju gde su mu na aerodromu oduzeli pasoš.

Kontroverzni makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, prinudno je zadržan u Skoplju, jer mu je pogranična policija makedonskog MUP-a prošle sedmice oduzela pasoš na aerodromu „Aleksandar Veliki“, kada je nameravao avionom da napusti Makedoniju.

- MUP je postupio po nalogu koji je dobio od suda. >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Mi niti znamo zašto je pomenutoj osobi zatraženo zadržavanje putne isprave, niti kakav se postupak vodi protiv njega, jer to nije naš posao – izjavio je portparol MUP-a Makedonije Ivo Kotevski za “Novosti”.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bokiju 13 oduzet pasoš!

Izvor: S media, 14.Avg.2011

Makedonski voditelj prinudno je zadržan u Skoplju, jer mu je pogranična policija makedonskog MUP-a oduzela pasoš...Kontraverznom Bokiju 13, oduzete su putne isprave na aerodromu „Aleksandar Veliki“, kada je nameravao avionom da napusti Makedoniju, pišu Novosti...Policajac zaštitio Džastina...

Nastavak na S media...

Boki 13 prinudno zadržan na aerodromu u Skoplju

Izvor: Glas javnosti, 15.Avg.2011, 07:12

Skandalozni voditelj iz Makedonije Bojan Jovanovski, poznatiji pod nadimkom Boki 13, prinudno je zadržan u Skoplju gde su mu na aerodromu oduzeli pasoš...Kontroverzni makedonski voditelj Bojan Jovanovski, poznatiji kao Boki 13, prinudno je zadržan u Skoplju, jer mu je pogranična policija makedonskog...

Nastavak na Glas javnosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.