BARAŽ Nemanja Anđelović u finalu! (VIDEO)

Izvor: Poznati.info, 16.Jun.2013, 21:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

BARAŽ Nemanja Anđelović u finalu! (VIDEO)

Pobednik večerašnjeg baraža u „Zvezdama Granda“ je Nemanja Anđelović iz Trgovišta. On se publici predstavio pesmom „Vranjanka“ Staniše Stošića i tako se pridružio takmičarima koji su se prošle nedelje plasirali u finale ovog takmičenja.

Otpevao “Vranjanku”: Nemanja Anđelović

Osim njega, za to jedno mesto borili su se i Dejana Erić, Aleksandra Džidža Stojković, Haris Skarep, Marko Stolić, Milena Novakoić i Miloš Brkić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Poznati.info <<

Nastavak na Poznati.info...






Povezane vesti

U subotu finale “Zvezda Granda”: Pehar pobedniku uručuje Ceca Ražnatović!

Izvor: Svet, 17.Jun.2013, 12:07

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović uveličaće finalno veče “Zvezda Granda” u subotu uveče. Pevačica će upravo ona uručiti pehar pobedniku ovog muzičkog takmičenja. Finale je u subotu uveče, a za pehar će se boriti Aleksandra Prijović, Rada Sarić, Katarina Grujić, Slađana Mandić,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Poznati.info. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Poznati.info. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.