Anabela za SCANDAL!: Niti sam bedna, niti sam gladna

Izvor: Scandal.rs, 18.Apr.2015, 14:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Anabela za SCANDAL!: Niti sam bedna, niti sam gladna

Boban Rajović, koji je nedavno pokrenuo izdavačku kuću BR Enter Music, u intervjuu koji je dao za SCANDAL! između ostalog, govorio je i o Anabeli Atijas koja snima za njega! Tema je bila njeno finansijsko stanje, odnosno da li i koliko ona zarađuje, pa je Anabela želela da o tome da svoje mišljenje:

“Boban je lepo i objasnio da nikada nisam bila ni bedna, ni gladna, ni jadna, a šta i da jesam, a nisam?! Da li to mora da se tako pita”, pita nas Anabela i >> Pročitaj celu vest na sajtu Scandal.rs << nastavlja za SCANDAL!:

“Ispada da nas što pošteno radimo i borimo se, gaze i ponižavaju u medijima, a ove što zarađuju na razne načine, dižu u nebesa! To nije lepo jer kod mene nije takvo stanje! Nikada nisam oskudevala ni u čemu, ali zaista nemam prioriete da kupujem skupe tašne ili skupe stvari. Ulažem u školovanje svoje dece, u njihova putovanja, u neke naše stvari koje su nam bitne u životu. Nikad nisam jurila za parama, niti za visokim ciframa, kao ni da u novinama pokazujem šta imam i šta sam kupila! Nema lepšeg osećaja nego kada sam sa svojom porodicom na okupu, eto to su moji priroriteti! Ako je to moja greška, onda svaka vam čast.”

Nastavak na Scandal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.