Izvor: Svet, 10.Jun.2011, 19:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Alen Ademović: Sa Bregom sam se rastao kao brat

Posle sedam godina saradnje sa Goranom Bregovićem i njegovim "Orkestrom za svadbe i sahrane", Alen Ademović (24) nije više bubnjar i vokalni solista ovog benda. Iako je do pre dva meseca najavljivao da će paralelno raditi sa Bregom i na sopstvenoj solo karijeri, Alen je shvatio da je to teško izvodljivo pa je rekao zbogom Bregoviću. Njihov rastanak je prošao bez svađe. "Goran je reagovao sasvim normalno. Rekao mi je da je on to očekivao još pre godinu dana, tako da nije bio iznenađen već spreman za moju odluku.

Nastavak na Svet...






Povezane vesti

Alen: Sa Bregom sam se rastao kao brat!

Izvor: S media, 10.Jun.2011

Nakon sedmogodišen saradnje sa Goranom Bregovićem i njegovim "Orkestrom za svadbe i sahrane", Alen Ademović nije više bubnjar i vokalni solista ovog benda...Iako je do pre dva meseca najavljivao da će paralelno raditi sa Bregom i na sopstvenoj solo karijeri, Alen je shvatio da je to teško izvodljivo...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.