2CELLOS snimili novi spot! FOTO

Izvor: Svet plus, 17.Nov.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

2CELLOS snimili novi spot! FOTO

Dvojac 2CELLOS, Stjepan Hauser i Luka Šulić, ovih dana snimali su spot za prvu pesmu sa njihovog četvrtog albuma, i to na više lokacija - u Podgorici, na Durmitoru i u Pulskoj areni.

U pauzama turneje, 2CELLOS snimaju album u Londonu sa čuvenim Londonskim simfonijskim orkestrom koji će biti posvećen filmskoj muzici i premijerno će ga predstaviti beogradskoj publici 25. marta u Kombank Areni. Novi album možemo očekivati sledeće godine, a kada je reč o spotu za >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << prvi pesmu, nisu želeli previše da otkivaju:"Smrzli smo se tokom snimanja spota, ali kad pomislimo na konačni rezultat onda nam ništa nije teško. Jedva čekamo da vam se predstavimo u novom svetlu. Nosimo i divne kostime, o svemu smo vodili računa" kaže zadovoljni Luka, dok Stjepan dodaje:"„I ovom prilikom pozivamo sve na naš veliki koncert, mogu slobodno reći spektakl. Nije isto kad nas ljudi gledaju i slušaju preko Jutjuba. Uživo je to znatno jače, energičnije. Mi smo perfekcionisti, uvek dajemo svoj maksimum, predajemo se publici i volimo da ih iznenadimo nečim novim". Ovogodišnju turneju završiće u Australiji, tokom koje će svirati i u Operi u Sidneju, arhitektonski jednoj od najpoznatijih građevina na svetu.

Karte za beogradski koncert su u prodaji na svim Eventim prodajnim mestima i na blagajni Kombank Arene po ceni od 1300 do 3100 dinara.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.