150 minuta sa Andrijom i Anđelkom

Izvor: Svet plus, 02.Mar.2016, 16:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

150 minuta sa Andrijom i Anđelkom

Koliko puta se vi poistovetite sa situacijama i razgovorima u kojima se nađu Andrija i Anđelka? Verovatno, kao i svi ostali, veoma često!

Isto se dešava i samim glumcima. Anđelka Prpić i Andrija Milošević gostovali su u emisiji "150 minuta" i tom prilikom voditeljki Maji Nikolić otkrili mnogobrojne anegdote.

I oni su se našli u mnogobrojnim situacijama koje glume u seriji "Andrija i Anđelka". Doduše, kao i svi mi. Da li je možda to recept zbog >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << kojeg serija ima neverovatnu popularnost i gledanost u celom regionu otkrivaju vam Andrija i Anđelka.

"To se nikad ne zna, ovo je prosto bio pravi trenutak, sve se poklopilo. Pravi ljudi, nas dvoje, dobra priča, dobar kontekst. Trenutak kada je televizija odlučila da prezentuje publici, termin. Kada se sve to uklopi, to vam je Božja volja, gomila nekih slučajnosti za koje treba da se nešto specijalno desi da se sve poklopi. Takođe, lišeno je te društveno-socijalne tenzije“, objašnjava Andrija fenomen serije. Anđelka se slaže i dodaje da je potrebna i sreća na kraju krajeva "serija ima taj neki X faktor koji se definitvno desio".

Prema rečima glumaca, možda je uspeh i u tome što se svi pronalazimo u njihovim likovima.  Često se dešavaju scene koje su sami glumci prošli u realnom životu i prema Andrijinim rečima, to se često vidi, odnosno neki njihovi prijatelji mogu da prepoznaju koliko se lično unesu u takve priče: „ Osete ljudi koji nas znaju. Jednom mi je Gondža, moj kolega, rekao koliko se to vidi u nekim sitaucijama, on vidi pošto je glumac, koliko neke stvari mi lično donesemo i koliko se vidi da smo to proživeli. Čini mi se da to gledaoci ne mogu baš da vide ali mi definitno da. Anđelka zna koliko ja poludim kad dobijem neki tekst pa kad krenem i onda Anđelka kaže - Čekaj bre, koliko te je ovo dotaklo, čoveče Božji. Ja kažem, jeste, jeste, dotaklo me je, sve je ovako“. „Neretko mi kaže Sandra“, dodala je Anđa.

A znate li zbog čega deca toliko vole Andriju i Anđelku, oni su rekli svoje  mišljenje, a reč smo dali klincima iz OŠ "Marko Orešković":

"Zato što su smešni". "Najviše volim Anđelku, zato što ona uvek ispravlja Andriju". "Najviše mi se sviđa skeč na granici, kada glumi slovenački jezik".

"Voleo bih da imam devojku kao što je Anđelka" kaže jedan dečak dok je drugi izjavio da bi želeo da mu žena bude drugačija od Anđelke. Maja Nikolić i ekipa emisije 150 minuta pripremila je još jedno iznenađenje za Andriju i Anđelku – snimak članova dnevnog cenrta i kluba za stare koju su pred kamerama Prve odigrali nekoliko scena iz serije.

Osvrnuvši se na fenomen dece koja ih obožavaju, glumci nisu još uveki otkrili zašto su toliko popularni među klincima – "Ima u našem odnosu malo infantilnosti koju oni prepoznaju", kaže Anđa.

A čuveni skeč na granici, Andrija objašnjava – „Tu scenu na granici smo smislili u momentu“ dok Anđa dodaje „Zasluge pripadaju meni jer sam jedva preživela snimanje te scene, da ne umrem od smeha!“. Andrija je poznat po impovizacijama – „To je moj način rada i drugačije ne umem. Uz to, ova forma, jedino tako može da ima uspeha. Nemoguće je da pravite nešto životno i realno, a da nije takva i gluma. Odmah smo se dogovorili na početku - da ćemo biti razdragani, veseli, pozitivni i zadovoljni ali u isto vreme ćemo sve scene učiniti realnim i životnim“.

Glumci ne kriju da im je drago što su sada su junaci u životu mnogih – „Dobro je što će ovakva serija ili neke slične u budućnosti jednostavno zameniti neke druge programe koji su dobili previše minuta na TV. Kada imate alterrnativu, vidite da publika tu alternativu koju dobije izuzetno koristi i želi da gleda. Treba da bude više sličnih serija, domaći dramski program treba da bude obavezan na našim televizijama i ova serija je dokaz da publika to najviše voli da gleda“, kaže Andrija.

 

Nastavak na Svet plus...






Povezane vesti

Otkrivamo vam tajne sa snimanja Andrije i Anđelke

Izvor: Story, 02.Mar.2016

Koliko puta se vi poistovetite sa situacijama i razgovorima u kojima se nađu Andrija i Anđelka? Verovatno, kao i svi ostali, veoma često! Isto se dešava i samim glumcima..Foto: Promo..Anđelka Prpić i Andrija Milošević gostovali su u emisiji 150 minuta i tom prilikom voditeljki Maji Nikolić otkrili...

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.