Zvezda nemoćna u Vitoriji

Izvor: Danas, 26.Feb.2021, 22:04

Zvezda nemoćna u Vitoriji

Ne tako davno, Vitorija je bila jedan od omiljenijih gostujućih gradova crveno-belih. Vremena su se u poslednje dve godine promenila, Zvezda se dobarno izgubila u traženju identiteta i čini se da će Dejan Radonjić "drugo evroligaško polugodište" iskoristiti kao filter za igrače koji će i naredne sezone nositi dres srpskog velikana.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda,   Evroliga

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Košarkaši Crvene Zvezde izgubili od Baskonije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Feb.2021

U 26. kolu Evrolige, Crvena zvezda je večeras u Vitoriji izgubila od Baskonije sa 87:67 (21:16, 27:11, 18:21, 21:19) i sa učinkom od sedam pobeda i 19 poraza i dalje je na pretposlednjem, 17. mestu...Domaćini su u prvih pet minuta stekli dvocifrenu prednost i nagovestili u kom pravcu će ići utakmica....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.