Zimska servisna akcija

Izvor: S media, 02.Dec.2011, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Zimska servisna akcija

Zimska Servisna akcija traje do 31.12.2011. godine i stranke očekuje bogata ponuda zimskih pneumatika, kompleta zimskih točkova, aluminijumskih felni, navigacionih odnosno bluetooth uredjaja kao i sitnica iz asortimana dodatne opreme po akcijskim cenama.

Klarksonu preti otkaz! (VIDEO)

U zimskoj servisoj akciji, već tradicionalno, obezbeđene su posebne pogodnosti za starije modele:

Inspekcijski servis sa 10% popusta za vozila od MG 2007 i starija
>> Pročitaj celu vest na sajtu S media << />
•5% -25 % popusta na zamenu vodene pumpe, katalizatora i izduvnih lonaca

•20% popusta na setove za zupčenje i amortizere

•do 35% popusta za zamenu kočnih pločica i diskova



Za vlasnike Volkswagen vozila u ponudi je nova paleta proizvoda pod nazivom Economy delovi. Na ovaj način stranke mogu uštedeti i do 50% a dobiti 100% originalan Volkswagen kvalitet. Program je namenjen prvenstveno vozilima starijim od 5 godina, a u ponudi su kočne pločice i diskovi, amortizeri, akumulatori, alternatori, svećice...

Nišlije prave hit aplikacije za Android

Stranke se za sve detaljnije informacije mogu raspitati u ovlašćenim servisima, a sa zimskim pregledom ih očekuje i poklon iznenađenje.

Ukoliko se stranke odluče da svoje vozilo osveže nekim od delova ili dodatne opreme, kupljenim i ugrađenim u ovlašćenom servisu, zimska provera je besplatna.

(S media)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.