Vučić najavio: Zakazano svečano otvaranje auto-puta Šabac-Ruma FOTO

Izvor: B92, 13.Okt.2023, 07:14

Vučić najavio: Zakazano svečano otvaranje auto-puta Šabac-Ruma FOTO

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić na svom Instagram profilu najavio je svečano otvaranje auto-puta Šabac-Ruma.

"Srbija sanja i ostvaruje snove. Ovo je početak Šabačkog mosta i auto-puta Šabac-Ruma. Svečano ga otvaramo u subotu u 10 sati. Živela Srbija", napisao je Vučić uz fotografiju.

"U subotu se otvara auto-put Ruma-Šabac, od Beograda do Šapca za 45 minuta, do 15.00 časova biće otvoren za saobraćaj", najavio je Vučić tokom gostovanja na TV Prva.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Kako je predsednik rekao auto-put je dugačak 24,6 kilometara, sa mostom od 1.355 metara kod Šapca i izlazi prema Majuru, prema Šabačkim i Lozničkim selima.

"Otvaramo auto-put već od 14 ili 15 časova u subotu, možete da idete od Beograda do Loznice, idete ka malom Zvorniku, ka Karakaju, ka Zvorniku, Bratuncu, Sarajevu, gde god hoćete. To je nešto što skraćuje put između Beograda i Novog Sada i Zapadne Srbije, ponosan sam na to. Ukupna deonica, kada se bude završilo 54,5 kilometara preostalih između Šapca i Loznice, biće oko 480 miliona evra", rekao je Vučić tokom jučerašnjeg gostovanja.

Pročitajte još:

Vučić: "U subotu otvaramo auto-put Ruma-Šabac, a 20. oktobra stanicu Prokop"

"Stižu i studenske kartice"

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.