Verica Kalanović u Loznici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011, 12:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Verica Kalanović u Loznici

LOZNICA -

Potpredsednica Vlade zadužena za privredni i regionalni razvoj Verica Kalanović posetiće danas Loznicu i obići radove na infrastrukturnim projektima u ovom gradu, koji su zajednički finansirani sredstima NIP-a, Evropske investicione Banke i lokalne samouprave.

Potpredsednica Vlade je, u pratnji svog domaćina, gradonačelnika Loznice Vidoja Petrovića, najpre obišla rekonstruisani deo Banjske ulice i Bulevara Dositeja Obradovića, saobraćajnica koje grad povezuju >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << sa magistralnim putnim pravcima prema Republici Srpskoj, Šapcu i Valjevu.

Za rekonstrukciju ove saobraćajnice, duge 1.100 metara, "Putevi Srbije" su izdvojili 45 miliona, NIP 35 i Grad 13 miliona dinara.

Na nekadašnjem imanju Vuka Karadžića, u delu grada pod imenom Lagator, Kalanovićeva će obići dva nova objekta: dečje obdanište i Ulicu planirana, a potom i rekonstruisani regionalni put od Loznice do rudarskog naselja Zajača, gde će u mesnoj zajednici razgovarati sa meštanima.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalanović: Jaki gradovi i opštine - razvijena Srbija

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Nov.2011

LOZNICA -..Potpredsednica Vlade Srbije zadužena za privredu i regionalni razvoj Verica Kalanović ocenila je da su jaki gradovi i opštine osnov za razvijenu Srbiju i da su rezultati Loznice pravi primer dobro postavljenih pravaca razvoja za 21. vek...Loznica je do 2004. bila među gotovo devastiranim...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.