Veći promet robe u maloprodaji

Izvor: B92, 03.Avg.2010, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Veći promet robe u maloprodaji

Beograd -- Promet robe u trgovini na malo u Srbiji, u junu 2010. godine bio je za 4,9 odsto veći nego u istom mesecu prošle godine, kada je iznosio 88 milijardi dinara.

Kako je objavio Republički zavod za statistiku, promet robe u maloprodaji u junu bio je za dva odsto veći nego u prethodnom mesecu.

U prvih šest meseci ove godine promet robe u trgovini na malo u bio je za 0,2 odsto veći nego u istom periodu 2009. godine, kada je iznosio 497,9 milijardi >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dinara.

Republički zavod za statistiku je naveo da su podaci o prometu robe u trgovini na malo dobijeni na osnovu redovnog mesečnog statističkog istraživanja i da može doći do izvesnih korekcija na osnovu dobijenih rezultata u tromesečnom statističkom istraživanju.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.