Šoping groznica stiže u Šabac

Izvor: B92, 06.Maj.2014, 12:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šoping groznica stiže u Šabac

Šabac -- Turistička organizacija i Šabac Fešn dej produkcija, pod pokroviteljstvom Grada Šapca, organizovaće 9. maja Veče kupovine i dobre zabave.

U više od 200 trgovačkih i uslužnih objekata najavljeni su popusti za kupovinu od 10 do 70 odsto. Manifestacija nema samo modni karakter, već spaja komercijalni i umetnički sadržaj, što garantuje kvalitetan provod i dobru zabavu, navode organizatori.

Ideja je preuzeta iz svetskih metropola i velikih gradova, a cilj je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da svi koji učestvuju u njenoj realizaciji imaju korist: oni koji prodaju da zarade, a oni koji kupuju da uštede.

Pored povoljne kupovine, posetioce očekuju umetnički i sportski sadržaji. Angažovani su modni kreatori, frizeri, kozmetičari, sportski i plesni klubovi, polaznici baletske škole, muzičke grupe, tamburaški orkestar, folklorni ansambl, animatori...

Duž pešačke zone i Karađorđeve ulice biće organizovani perfomansi, modne revije, izložbe, promocije slika, automobila, motora, turističkih organizacija i obrazovnih centara, dečje radionice, revije unikatnog nakita, bazar umetničkih i starih zanata…

Autora najbolje amaterske fotografije, nastale tokom dogadjaja, očekuje nagrada, a biće izabran najlepši izlog prodavnice i najkupoholičarka.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.