Šiđani postaju e-građani

Izvor: B92, 14.Apr.2021, 15:06

Šiđani postaju e-građani

Opština Šid omogućila je građanima registraciju na portalu E- Uprava, kako bi postali E - Građani.

Na taj način uz uštedu vremena pristupiće najvažnijim informacijama i elektronskim uslugama za građane i privredu jednim klikom na svom računaru ili mobilnom uređaju.

"Registracijom za E - Građanina, svi zainteresovani građani opštine Šid mogu sve usluge koje pruža E- Uprava da obave elektronskim putem i sve potrebne informacije i usluge dobiju na svoju >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << elektronsku adresu", saopšteno je na zvaničnom Fejsbuk profilu opštine Šid", rekla je načelnica opštine Šid Bojana Mravik.

Кako bi građani postali E - Građanin potrebno je, kako kažem da dođu u Uslužni centar opštine Šid i uz ličnu kartu i adresu elektronske pošte službeno lice će ih registrovati za uslugu E - Građanin.

Ovu uslugu, opština Šid je omogućila u saradnji sa Ministarstvom državne uprave i lokalne samouprave i NALED-om.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Postanite eGrađanin

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Apr.2021, 14:19

Građani koji žele da koriste sve usluge eUprave i postanu eGrađani od danas će u šalter salama gradskih i opštinskih uprava moći da dobiju pomoć u kreiranju naloga na Portalu eUprava. To im pruža mogućnost da u svakom trenutku, putem mobilnog telefona ili tableta, upišu dete u vrtić ili školu,...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.