Sanitetsko vozilo Domu u Starom Lecu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 31.Jul.2015, 09:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sanitetsko vozilo Domu u Starom Lecu

Domu za duševno obolela lica u Starom Lecu juče su uručeni ključevi novog sanitetskog vozila. Investicijom vrednom 3,5 miliona dinara nabavljeni su novo sanitetsko vozilo, traktor kosačica za travu i daska za čišćenje snega..

Prilikom uručivanja ključeva direktorki Doma Novka Mojić, pokrajinska podsekretarka za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju rekla je da je ovo jedna od najvećih ustanova socijalne zaštite čiji je osnivač Pokrajinska vlada i da je interes >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Pokrajinske vlade i Pokrajinskog sekretarijata za zdravstvo, socijalnu politiku i demografiju da se dostigne visok nivo zaštite i usluga korisnika.

Zahvaljujući se na donaciji direktorka Doma Mirjana Vuković je naglasila da se kupovinom ovog sanitetskog vozila rešava veliki problem koji Dom ima.

"Dom je dosta udaljen od većih centara, Vršca, Pančeva. Svakodnevne potrebe za prevozom teže obolelih korisnika do zdravstvenih centara će biti značajno pojednostavljen", kazala je ona.

Pored velike investicije u vidu sanitetskog vozila. Dom je preostala sredstva od 700.000 dinara iskoristio za kupovinu radnih mašina, kako bi se olakšalo održavanje dvorišta koje se nalazi na površini od četiri hektara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.