S&P 500

Izvor: FXLider.com, 30.Okt.2012, 16:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

S&P 500

Američko tržište akcija će I danas biti zatvoreno zbog uragana Sandy. Ovo je prvo dnodnevno zatvaranje trgovine akcijama u više od sto poslednjih godina. Očekuje se da će se sa trgovanjem ponovo početi 31. Oktobra prema izjavama iz NYSE Euronext I Nasdaq OMX Group Inc.
Tokom azijskog trgovanja S&P 500 je oscilovao. Na jednočasovnom grafikonu MACD je u fazi prekomerne prodaje dok RSI oscilira oko pokretnog proseka . Cena je probila gornju Bolindžer trake tako da je moguć pad cene. Naša preporuka bila bi prodajna pozicija.

Nastavak na FXLider.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Večernja analiza za 30.10.2012

Izvor: FXLider.com, 30.Okt.2012

U Nemačkoj je nezaposlenost porasla u oktobru. Indeks ekonomska klime u zoni evra je pao, ali je dobra vest da pad nije bio onoliki koliko su ekonomisti prognozirali. Dolar je pao u odnosu na evro zbog spekulacija da će šteta koju je naneo tropski ciklon Sandy biti manja nego što se očekivalo...

Nastavak na FXLider.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta FXLider.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta FXLider.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.