Radio Novi Sad emitovao program iz Kikinde

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Apr.2015, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radio Novi Sad emitovao program iz Kikinde

Festival profesionalnih pozorišta Vojvodine, čiji je domaćin Kikinda, bio je jedan od povoda da grad na severu Banata bude i domaćin kolegama iz Radio Novog Sada, koji su danas emitovali program baš iz Kikinde.

Zanimljiva kulturna dešavanja, bogata muzička scena,interesantni sagovornici činili su deo današnjeg programa Radio Novog Sada iz Kikinde, a slušaoci su mogli da uživaju u emisijama "Pop ekpres plus" i "Popodnevni program", koje su uživo realizovane iz kikindskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << pozorišnog kluba "Teatar".

Kikindski Pozorišni klub bio je improvizovani studio Radio Novog Sada, uz mnogobrojne sagovornike, publiku i aplauze na otvorenoj sceni. U emisiji "Pop ekpres plusu" " i "Popodnevni program", slušaoci Radio Novog Sada bili su u porilici da saznaju više o zanimljivoj kulturnoj sceni Kikinde, a uživo, u programu Radio Novog Sada, nastupili su kikindski muzičari.

Pravi koncept zanimljivog programa koji je u svakom smislu te reči – bliže svojim slušaocima.

I pored nevernih Toma, radio, kao najbrži medij, i dalje se uspešno nosi u medijskoj konkurenciji.

A Radio Novi Sad i kolege koje su realizovale uživo program iz Kikinde, pokazali su kako izmeštanje iz klasičnih studijskih uslova može biti osveženje za program i lep način pridobijanja novih slušalaca.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

NEDELJA ZA UŽIVANJE: Kikinđani gledaju najbolje vojvođanske predstave

Izvor: Kurir, 21.Apr.2015

Na 65. Festivalu profesionalnih pozorišta Vojvodine, publika će videti jedanaest komada po izboru selektora, reditelja Ljuboslava Majere..Kikindsko Narodno pozorište ove nedelje domaćin je 65. Festivala profesionalnih pozorišta Vojvodine. U zvaničnoj konkurenciji, u večernjem terminu, publika...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.