Prodaje se brodogradilište u Perlezu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 06.Maj.2019, 10:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prodaje se brodogradilište u Perlezu

Firma "Šipjard bomeks 4m" u stečaju u čijem je vlasništvu brodogradilište u Perlezu na Begeju prodaje se po početnoj ceni od 283,7 miliona dinara.

Imovinu Šipjarda čini više objekata među kojima je hala brodogradnje na 4,4 hiljade kvadratnih metara, silazna rampa mehanizovanog navoza od 13 hiljada kvadratnih metara a građevinski objekti nalaze se na površini 39,7 hiljada kvadratnih metara.

Javno nadmetanje za kupovinu brodogradilišta zakazano je za 6. juni, a depozit za učešće iznosi 126 miliona dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Brodogradilište u Perlezu "otplovilo" na doboš, početna cena 283,7 miliona RSD

Izvor: B92, 06.Maj.2019

Perlez -- Firma "Šipjard bomeks 4m" u stečaju, u čijem je vlasništvu brodogradilište u Perlezu na Begeju, prodaje se po početnoj ceni od 283,7 miliona dinara...Javno nadmetanje za kupovinu brodogradilišta zakazano je za 6. juni, a depozit za učešće iznosi 126 miliona dinara...Imovinu Šipjarda...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.