Prinudna uprava u Bobar banci

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014, 13:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinudna uprava u Bobar banci

BANJALUKA - Agencija za bankarstvo RS od jutros je uvela prinudnu upravu u Bobar banku, te imenovala Savu Ševaljevića za privremenog upravnika.

Iz tog razloga, sve poslovnice ove banke od jutros su zatvorene na nekoliko dana, i u tom periodu klijenti ove banke neće moći podizati depozite i ušteđevinu.

Savo Ševaljević, novoimenovani privremeni upravnik Bobar banke, rekao je za "Nezavisne" da interventni tim radi svoj posao, vrši se popis imovine i pregleda kompletno >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << stanje.

"Kada bude gotov taj izvještaj oni će ga meni dostaviti. Ja ću potom sazvati akcionare koji će donijeti odluku u kojem dalje pravcu banka da ide", rekao je Ševaljević.

Upitan da prokomentariše kakva sudbina očekuje banku, Ševaljević je rekao da sve zavisi od investitora.

"Ako bude investitora, onda neće biti problema, a ako ne bude investitora - mora doći do gašenja", kazao je Ševaljević.

Uskoro opširnije

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čavić: Pokrenuti istrage u Bobar banci

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Nov.2014

BANJALUKA - Predsjednik NDP-a Dragan Čavić pozvao je danas Ministarstvo unutrašnjih poslova /MUP/ Republike Srpske i Sipu da počnu istrage kako bi bilo utvrđeno ko je doveo Bobar banku u situaciju u kojoj se sada nalazi i u kojoj je uvedena prinudna uprava na osnovu odluke Agencije za bankarstvo...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.