Prinudna naplata ili reprogram

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 14:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Prinudna naplata ili reprogram

Zrenjanin -- Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu počeće sa prinudnom naplatom potraživanja za daljinsko grejanje i prirodni gas, putem vansudskog izvršitelja.

Obaveštavajući potrošače koji nisu izmirili dugovanja o angažovanju vansudskog, privatnog izvršitelja, rukovodstvo zrenjaninske toplane je pozvalo korisnike daljinskog grejanja i potrošače prirodnog gasa da svoja dugovanja izmire reprogramom u dogovoru s nadležnim službama tog preduzeća. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Time bi dužnici izbegli visoke troškove angažovanja vansudskih izvršitelja u prinudnoj naplati", navodi u saopštenju Gradska toplana.

Sredinom avgusta Zrenjaninci su za daljinsko grjanje i prirodni gas dugovali oko 250 miliona dinara, a koliki je iznos dogovanja danas - nije saopšteno.
Pogledaj vesti o: Zrenjanin

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Prinudna naplata duga za grejanje

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 28.Sep.2013

Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu sapštilo je da će početi sa prinudnom naplatom potraživanja za daljinsko grejanje i prirodni gas, putem vansudskog izvršitelja.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.