ZR: Toplana angažovala izvršitelje

Izvor: B92, 27.Sep.2013, 17:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

ZR: Toplana angažovala izvršitelje

Beograd -- Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu najavila je da će naplatu potraživanja realizovati preko privatnih, odnosno vansudskih izvršitelja.

U obaveštenju upućenom korisnicima, pre svega potrošačima koji nisu izmirili svoja dugovanja za isporučeni gas i toplotnu energiju, Gradska toplana je u obavezi da naplatu svojih potraživanja realizuje na taj način.

"Na ovo nas obavezuju odredbe >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Zakona o izvršenju i obezbeđenju, kao i činjenica da je na teritoriji grada Zrenjanina registrovan prvi 'privatni' izvršitelj", navodi zrenjaninska toplana, ne navodeći iznos dugovanja Zrenjaninaca.

Kako se ističe, troškovi angažovanja "privatnih" izvršitelja su visoki i rastu sa povećanjem visine duga potrošača, čije dugovanje to preduzeće želi da naplati.

"Zbog toga apelujemo na korisnike koji nisu izmirili svoj dug, na nekoj od naših delatnosti, da to učine u dogovoru sa nadležnim službama našeg preduzeća i time izbegnu dodatne troškove" poručuju iz zrenjaninske toplane.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZR: Toplana angažovala izvršitelje

Izvor: B92, 27.Sep.2013

Beograd -- Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu najavila je da će naplatu potraživanja realizovati preko privatnih, odnosno vansudskih izvršitelja...U obaveštenju upućenom korisnicima, pre svega potrošačima koji nisu izmirili svoja dugovanja za isporučeni gas i toplotnu energiju, Gradska...

Nastavak na B92...

Prinudna naplata ili reprogram

Izvor: B92, 28.Sep.2013, 14:03

Zrenjanin -- Javno preduzeće Gradska toplana u Zrenjaninu počeće sa prinudnom naplatom potraživanja za daljinsko grejanje i prirodni gas, putem vansudskog izvršitelja...Obaveštavajući potrošače koji nisu izmirili dugovanja o angažovanju vansudskog, privatnog izvršitelja, rukovodstvo zrenjaninske...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.