Izvor: Danas, 29.Jul.2015, 22:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pošta zaradila 40 odsto više

Za prvih šest meseci ove godine Pošta Srbije ostvarila je neto dobitak od 15,2 miliona evra, odnosno 1,84 milijarde dinara, što je za 40 posto bolji rezultat nego prošlogodišnji, saopštilo je ovo preduzeće.

- Kako se navodi, u širokoj lepezi od 460 vrsta proizvoda i usluga koje Pošta pruža građanima, državi, privredi, fizičkim i pravnim licima, tokom prvih šest meseci ove godine pruženo je preko 233 miliona usluga.

Direktor Pošte Milan Krkobabić zahvalio >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << je radnicima Pošte na izuzetnom i obavezujućem rezultatu.

"Pošta je dobro organizovan sistem, koji nastavlja da nudi valjane repere i za druga javna preduzeća, a to su visoka profitabilnost, rast i razvoj, investiranje iz sopstvenih sredstava i puna briga o zaposlenima", rekao je Krkobabić.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Pošta zaradila 40 odsto više nego i istom periodu prošle godine

Izvor: Blic, 29.Jul.2015

Za pr­vih šest me­se­ci ove godine Po­šta Srbije ostva­ri­la je ne­to do­bi­tak od 15,2 miliona evra, saopšteno je iz Službe za odnose sa javnošću Pošte Srbije...Pošta je ubeležila ne­to do­bi­tak u iznosu od 1,84 mi­li­jar­de di­na­ra, od­no­sno 15,2 mi­li­o­na evra, čime...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.