Od danas isplata stare devizne štednje

Izvor: Blic, 31.Maj.2008, 08:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Od danas isplata stare devizne štednje

Isplata ovogodišnje rate stare devizne štednje u filijalama „Eurobanke EFG" i „Alfa banke" počinje danas. I „Eurobanka EFG" i „Alfa banka" klijentima nude da po veoma atraktivnim kamatnim stopama ponovo oroče svoj novac na štednju.



Građani će moći da unovče svoje obveznice u jednoj od 115 filijala „Eurobanke" širom Srbije, koje će i tokom vikenda raditi po produženom radnom vremenu - od 10 do 16 sati u subotu i od 10 do 15 sati >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u nedelju. „Alfa banka", takođe će produžiti radno vreme u 46 od 137 svojih poslovnica, koje će raditi do 15 časova.

Član Izvršnog odbora „Eurobanke" Kirijakos Ksidis izjavio je da je ta banka u potpunosti spremna za početak isplate stare devizne štednje, kao i da su sredstva obezbeđena, tako da će biti isplaćen svaki građanin koji dostavi urednu dokumentaciju.

- Isplata će trajati sve dok ne bude izmiren i poslednji obveznik, tako da nema potrebe za stvaranjem gužvi tokom prvih dana isplate - rekao je Ksidis.

Građani će moći da unovče obveznice uz potvrdu o stanju na računu u Centralnom registru za hartije od vrednosti i važeću ličnu ispravu.

„Eurobanka EFG" sugerisala je klijentima da se besplatnim pozivom na 0800-1111-44 informišu o filijalama u kojima nema gužve, kao i oko dodatnih informacija koje se odnose na isplatu stare devizne štednje štedišama „Dafiment banke", „Jugoskandika" ili „Jugobanke" Kosovska Mitrovica.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Isplata stare devizne štednje

Izvor: B92, 31.Maj.2008

Beograd -- Isplata ovogodišnje rate stare devizne štednje u ukupnom iznosu od oko 218 miliona evra počela je danas...I deponenti Dafiment i Jugoskandik banke moći će uskoro da pretvore štednju u obveznice..Kako je ranije saopštila Narodna banka Srbije (NBS), novac za isplatu obveznica Republike...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.