ODLOŽEN JULSKI ISPITNI ROK: Akademci postigli dogovor!

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Jul.2020, 19:44

ODLOŽEN JULSKI ISPITNI ROK: Akademci postigli dogovor!

Grupa studenata blokirala je juče pre podne ulaze na FON, sa zahtevom da im se odloži julski ispitni rok zbog epidemiološke situacije

.

Blokada fakulteta trajala je pola sata, a studenti su sa upravom brzo postigli dogovor i studentima koji to žele biće odloženi ispiti.

Dekan FON prof. Milija Suknović rekao je da je julski rok u toku, da se završava 19. jula i da će sa studentima koji su tražili odlaganje precizno dogovoriti datume kada će deo julskog >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << roka biti realizovan.

-Veliki broj studenata je juče je došao na ispit. Kompromisno rešenje je da svi koji žele da polažu da im se omogući polaganje. Napravićemo spisak kandidata koji žele odlaganje i dogovoriti vreme kada će biti održan odloženi deo julskog roka – rekao je on.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.