Napušta Bonda zbog serije

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 16.Feb.2016, 08:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Napušta Bonda zbog serije

Danijel Krejg napustio franšizu, evo zbog kog projekta u Americi!

Britanski glumac koji je igrao u poslednja tri filma o Džejmsu Bondu definitivno je završio sa tom pričom, piše britanski "San".

Glumac (47), koji je famozno izjavio da bi radije "slomio čašu i isekao vene", nego igrao u još jednom filmu o agentu 007, angažovan je na novom projektu u Americi i ne bi imao ni vremena da opet igra Bonda.

U pitanju je adaptacija romana "Purity" Džonatana >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Franzena, objavljenog u septembru prošle godine. Roman donosi više isprepletanih priča koje su međusobno povezane, a glavni junaci su devojka koja se skriva sa majkom i radi za projekat sličan Vikiliksu, Nemac koji je izvršio ubistvo pre pada Berlinskog zida i njegov neočekivani saučesnik, novinarka koja vara muža i drugi.

U planu je da serija, zbog obima radnje, ima više sezona od po 20 epizoda, pa će Krejg biti vezan za ovaj projekat narednih nekoliko godina, navodi "Dejli mejl".

Krejgu je za "Skyfall" plaćeno 7,38 miliona funti, što ga je učinilo najplaćenijim Bond glumcem svih vremena.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.