Mali: Isplata u narednih 10 dana

Izvor: B92, 26.Nov.2023, 22:30

Mali: Isplata u narednih 10 dana

"Kao što je predsednik Aleksandar Vučić večeras najavio, svi srednjoškolci u Srbiji dobiće jednokratnu novčanu pomoć od 10.000 dinara", objavio je Siniša Mali.

"Ovaj novac će im u narednih 10 dana isplatiti lokalne samouprave, a uplata će i ovog puta ići preko roditelja", napisao je ministar finansija u objavi na Instagramu.

Kako je objasnio, svi studenti koji uzmu studentsku karticu dobiće na tom računu u Banci poštanska štedionica po 1.000 dinara. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

"Podsećam da će penzioneri 30. novembra dobiti jednokratnu novčanu pomoć od 20.000 dinara. Lica koja su korisnici prava na “tudju negu i pomoć” će 1. decembra dobiti po 10.000 dinara", napisao je Mali u objavi na toj društvenoj mreži.

"Verujemo da će ovaj novac dobro doći građanima Srbije u ovom periodu pred kraj godine, kada se po pravilu svima povećavaju troškovi. Imamo skoro pet milijardi evra na računu i sasvim dovoljno novca za ove mere", istakao je Mali.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vučić: U narednih 10 dana svi srednjoškolci dobiće po 10.000 dinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 26.Nov.2023

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je večeras da će u narednih 10 dana država Srbija svim lokalnim samoupravama prebaciti sredstva kako bi se svakom srednjoškolcu u Srbiji isplatilo po 10.000 dinara.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.