Leglo milijardera - Moskva

Izvor: S media, 01.Mar.2013, 12:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Leglo milijardera - Moskva

Glavni grad Rusije je udomio čak 76 milijardera.

To je za sedam milijardera više nego što ih ima Njujork. U Hong Kongu ih živi 54, u Pekingu 41, a u Londonu "samo" 40. Kada su u pitanju države Amerika ima najveći broj milijardera - 409, zatim Kina - 317, pa tek onda Rusija - 88.

Najbogatiji ljudi na svetu

Karlos >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Slim, meksički tajkun, najbogatiji je čovek na svetu sa bogatstvom od 66 milijardi dolara. Iza njega je Voren Bafet sa 58 milijardi dolara, dok je na trećem mestu čuveni Bil Gejts - težak 54 milijarde dolara.

Zanimljivost

Za razliku od "kolega" iz evropskih država svi ruski milijarderi su svoje bogatsvo stekli sami, a ne nasledstvom.

*Panorama sa Šarda: Na 68. spratu nebodera napravili toalet sa spektakularnim pogledom na London.

Izvor:S media foto:Guliver/Thinkstock
Pogledaj vesti o: Moskva,   Nju Jork

Nastavak na S media...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Bogato: Moskva po milijarderima pretekla Njujork

Izvor: Kurir, 02.Mar.2013, 00:23

Ipak u toj trci Kinezi im opasno konkurišu i dahću za vratom. U Hong Kongu živi 54 milijardera, pa je uz Peking sa 41 super bogatašem izgurao London sa "samo" 40 milijardera na peto mesto gradova s najviše bogatih..Moskva je postala grad s najviše milijardera. U prestonici Rusije živi čak 76...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.