Lafarž lansira nova pakovanja cementa

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2009, 18:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Lafarž" lansira nova pakovanja cementa

BEOČIN - "Lafarž Beočinska fabrika cementa" saopštila je danas da je ponudila tržištu novo pakovanje od 25 kilograma cementa u vrećama zaštićenim folijom.

Ovo pakovanje smanjene težine vodi računa o zdravlju i bezbednosti ljudi i umanjuje rizik od povreda prilikom rada.

Za individualne korisnike, pakovanje u vreći od 25 kg je obezbeđuje bolju iskorišćenost materijala. Za većinu malih radova u kući, dovoljno je 25 kg cementa. Pored toga ovo je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << dobar način da se smanji nepotrebno trošenje novca, ističe se u saopštenju.

Dodaje se takođe da profesionalcima novo pakovanje znatno olakšava rad.

Na gradilištima u Srbiji godišnje se potroši oko 30 miliona vreća od 50 kilograma. Rad sa vrećama od 25 kg iziskuje manje fizičkog napora i obezbeđuje bezbednije i lakše rukovanje, što će pozitivno uticati na radne uslove građevinskih radnika u Srbiji, ističe cementara u saopštenju.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.