Kum fabrike FAS dobija 500L

Izvor: B92, 11.Okt.2012, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kum fabrike FAS dobija 500L

Kragujevac -- Kompanija Fiat automobili Srbija (FAS) objavila je nagradni konkurs za novo ime fabrike a autor najboljeg predloga postaće kum fabrike i osvojiće automobil 500L

Konkurs pod nazivom "Postani kum fabrike, predloži njeno ime" traje do 8. novembra, a pravo učešća imaju svi korisnici društvene mreže "Fejsbuk" stariji od 16 godina sa boravištem u Srbiji.

Kako je navedeno na zvaničnoj Fejsbuk fan strani "Fiat automobili Srbija", konkurs >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << se organizuje radi promocije proizvoda fabrike Fiat automobili Srbija u Kragujevcu.

Za učešće na konkursu potrebno je da fan kreira minimum jedan, a najviše tri predloga imena fabrike i kroz aplikaciju postavi ih na fan stranu: ttps://www.facebook.com/fiat.srbija.

O najboljem predlogu odlučivaće žiri, koji čine radnici fabrike u Kragujevcu, a koji, ukoliko ne bude zadovoljan predlozima, zadržava pravo da ne proglasi pobednika.

Svoje predlog za ime fabrike zainteresovani mogu dati i preko Tvitera.

Pobednik konkursa za ime fabrike postaće "kum" Fiat automobili Srbija a datum dodele automobila "500L" naknadno će se utvrditi, kako je objasnjeno, u dogovoru sa pobednikom konkursa.

Na konkursu "Postani kum fabrike, predloži njeno ime" zaposleni u fabrici Fiat automobili Srbija nemaju pravo učešća.
Pogledaj vesti o: Fiat,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Fiat automobili Srbija traži kuma za fabriku koga će nagraditi modelom 500L

Izvor: AutoBlog, 11.Okt.2012

Kako piše Tanjug, kompanija „Fiat automobili Srbija” (FAS) objavila je nagradni konkurs za novo ime fabrike a autor najboljeg predloga postaće kum fabrike i osvojiće automobil „500L”. Konkurs pod nazivom „Postani kum fabrike, predloži njeno ime” traje do 8. novembra, a pravo učešća...

Nastavak na AutoBlog...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.