Krah? Obustavljena trgovina

Izvor: B92, 13.Feb.2024, 14:35

Krah? Obustavljena trgovina

Trgovina na Moskovskoj berzi je danas u 11:58 časova, odnosno u 13:58 po lokalnom vremenu, obustavljena bez obrazloženja.

U kratkom saopštenju na veb stranici Moskovske berze (Mosbirža) se navodi da će kasnije biti saopšteno kada će se trgovina ponovo pokrenuti.

Mosbirža je juče upozorila da će 13. i 14. februara biti obavljeni tehnički radovi kako bi se ažurirao sistem trgovanja, prenosi Komersant.

List podseća da je 29. decembra prošle godine >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trgovanje na Berzi Sankt Peterburga (SPB Birža) bilo prekinuto na nekoliko sati, a kasnije je navedeno da je u pitanju bio tehnički kvar.

Indeks Moskovske berze MOEX je danas u 9.15 sati porastao na 3.256,75 poena.

Pročitajte još:

Do sada neviđeno: Berza odvraća akcionare od prodaja

Najveća berza kriptovaluta napušta rusko tržište

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.