Izvor: S media, 04.Apr.2011, 11:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fajerfoks 4 ispred Internet Eksplorera 9

Majrosoft je izdao IE 9 14. marta, dok je Fajerfoks 4 stigao 22. marta

Usprkos činjenici da se na tržištu pojavio sedam dana kasnije, prema podacima koje je prikupila kompanija Net Aplikejšens, Fajerfoks 4 je već znatno prestigao Internet Eksplorer 9 po broju korisnika.

"Majkrosoft" tužio "Gugl"

"Majkrosoft" nudi nova poslovna rešenja

"Internet Explorer 9" stigao u Srbiju

Majrosoft je izdao IE 9 14. marta, >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << dok je Fajerfoks 4 stigao 22. marta. Do kraja meseca na IE 9 odnosilo se 1% aktivnosti na Internetu širom sveta, dok je Fajerfoks 4 došao do 1,7%. Velika prednost Fajerfoks 4 u odnosu na IE9 je što najnovija verzija Fajerfoksa radi i na Vindovs XP, na koji se još uvek odnosi 54,4% aktivnosti na Internetu. S druge strane IE9 zahteva Vindovs 7 ili Vindovs Vistu SP2, koji zajedno drže oko 34,8% tržišta.

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.