Dvostruko ubistvo u Zmajevu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2022, 09:19

Dvostruko ubistvo u Zmajevu

Sinoć su u porodičnoj kući u Zmajevu pronađena dva beživotna tela, a reč je o dvostrukom ubistvu, potvrdili su u Policijskoj stanici u Vrbasu.

Prema još uvek nezvaničnim informacijama, prijatelji i rođaci preminulog D. M. (1948. godište) su od 5. jula pokušali da stupe u kontakt sa njim, a kako nisu mogli da ga dobiju na telefon, potražili su ga u kući i primetili beživotno telo žene, a zatim pozvali nadležne službe.

Pripadnici Policijske stanice su sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Službom hitne medicinske pomoći Doma zdravlja u Vrbasu posle 23 časa u kući u Zmajevu gde su obe žrtve živele, pronašli tela žene Z. D. (1939. godište) i pomenutog D. M. iz Zmajeva.

Neimenovani izvor navodi da su u pitanju brat i sestra od ujaka i da je ubijena žena poreklom iz Hrvatske. Кuća u kojoj su u kojoj su pronađeni je ispreturana i nezvanično, reč je o teškom ubistvu hladnim oružjem.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.