Bečki turizam ispod “normalnih” vrijednosti

Izvor: Capital.ba, 23.Jul.2021, 12:48

Bečki turizam ispod “normalnih” vrijednosti

BEČ – Turizam u Beču i dalje je daleko ispod “normalnih vrijednosti” od prije pandemije virusa korona. FOTO: Pixabay U junu registrovano je svega 347.000 noćenja. To je samo jedna petina noćenja ostvarenih u junu 2019. godine. Međutim, u poređenju s junom prošle godine to je rast od 84 odsto. U ovoj godini do sada je ostvareno 800.000 noćenja u bečkim hotelima, što je minus od 71 odsto u odnosu na 2020. godinu. Naime, prošle godine su januar i februar bili mjeseci gdje još >> Pročitaj celu vest na sajtu Capital.ba << nije bilo ograničenja. Neto obrt od ostvarenih noćenja u ovoj godini je 34,7 miliona evra, što je smanjenje od 74 odsto u odnosu na isti period prošle godine. Tanjug Чланак Bečki turizam ispod “normalnih” vrijednosti се појављује прво на Capital.ba - Informacija je capital.
Pogledaj vesti o: Coronavirus

Nastavak na Capital.ba...






Povezane vesti

Agencije: Đačke ekskurzije iz 2020. slabo realizovane u junu, pomerene za jesen

Izvor: N1 televizija, 23.Jul.2021

Od đačkih ekskurzija i rekreativnih nastava za oko 150.000 školaraca, koje su ugovorene prošle godine i zbog pandemije koronavirusa odložene za ovu godinu, realizovano je u junu i julu oko pet odsto, a ostatak je opet pomeren za jesen, rekao je predsednik Odbora za dečji i omladinski turizam u...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Capital.ba. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Capital.ba. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.