Izgorela Stara direkcija RTB-a Bor

Izvor: RTS, 07.Jul.2013, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Izgorela Stara direkcija RTB-a Bor

Nije bilo žrtava ni povređenih u požaru, u Ulici Vojske Jugoslavije u Boru, kada je je izgorela stambena zgrada, poznatija kao Stara direkcija RTB-a Bor. Uzrok požara se ispituje.

U velikom požaru, u Ulici Vojske Jugoslavije u Boru, noćas je izgorela stambena zgrada, poznatija kao Stara direkcija RTB-a Bor. U  požaru nije bilo žrtava ni povređenih, ali su četiri porodice ostale bez krova nad glavom, saznaje >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << RTS.

Borba vatrogasaca sa vatrenom stihijom trajala je gotovo celu noć. Bez obzira na brzu i efikasnu intervenciju vatrogasne ekipe, požar se zbog lako zapaljivih materijala u krovu i zidovima objekta izgrađenog 1929. godine, brzo proširio na celu zgradu.

Vatrena stihija obuzdana je pred zoru, a uzrok požara se ispituje.

Hitnu pomoć u smeštaju porodica koje su ostale bez krova nad glavom pružiće lokalna samouprava i RTB Bor, rekao za RTS predsednik Skupštine opštine Bor Dobrica Đurić.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Izgorela zgrada u Boru

Izvor: RTS, 07.Jul.2013

Nije bilo žrtava ni povređenih u požaru, u Ulici Vojske Jugoslavije u Boru, kada je je izgorela stambena zgrada, poznatija kao Stara direkcija RTB-a Bor. Uzrok požara se ispituje. ..U velikom požaru, u Ulici Vojske Jugoslavije u Boru, noćas je izgorela stambena zgrada, poznatija kao Stara direkcija...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.