UŽAS u Kikindi: Dečak se bacio sa zgrade

Izvor: Mondo, 17.Sep.2018, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UŽAS u Kikindi: Dečak se bacio sa zgrade

Užasan događaj zbio se sinoć u Kikindi kada je petnaestogodišnji dečak skočio oko 20:30 sati sa vrha devetospatne zgrade u centru grada. Preživeo pad na "mercedes", i u teškom je stanju.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović Ilustracija

Dečak N.M. (15) je pao na parkirani „mercedes“, što mu je spasilo život.

"Dečak je primljen sa ozbiljnim prelomima i nalazi se u teškom stanju. Ima prelome lobanje, otvorene prelome lakta i podlaktice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Njegovo opšte stanje je teško i na daljem je ispitivanju i posmatranju. Nalazi se na Intezivnoj nezi, na Odeljenju dečje hirurgije", prenose "Večernje novosti" reči dr sci Andrea Đuretić, portparol Instituta za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine.

Uviđaj je obavljen, a veliki broj Kikinđana okupio se ispred zgrade i u neverici komentarisao ono što se desilo.

PONOVO UŽAS: Dečak se ubio u centru Novog Sada

Prema saznanjima medija, Hitnu pomoć pozvale su dve doktorke koje su se slučajno zatekle ispred zgrade. One su dečaku i pružile prvu pomoć.

Razlozi pokušaja samoubistva nisu poznati.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.