Sutra sunčano i toplo

Izvor: Akter, 25.Avg.2014, 12:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Sutra sunčano i toplo

U Srbiji će u utorak vreme biti pretežno sunčano uz maksimalnu temperaturu do 32 stepena, saopštio je danas Republički hidrometeorološki zavod Srbije

Vetar će biti slab do umeren, južni i jugozapadni. Najniža temperatura biće od 10 do 16 stepeni, a najviša od 27 do 32 stepena.

I u Beogradu će vreme biti pretežno sunčano i toplo. Vetar će biti slab, južni i jugozapadni. Jutarnja temperatura 16, a najviša dnevna 30 stepeni.

Do nedelje će vreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Akter << u Srbiji biti pretežno sunčano i toplo, a samo se u sredu uveče u severnim krajevima očekuje naoblačenje s kratkotrajnom kišom, uz manji pad temperature.

Promena vremena se očkuje idućeg ponedeljka kada stiže promenljivo i svežije vreme s kišom, pljuskovima i grmljavinom.

Biometeorološka prognoza za utorak, 26. avgust: Očekuje se da meteorološka situacija bude povoljna za većinu hroničnih bolesnika, izuzev srčanih kojima se savetuje izvestan oprez. Moguće meteoropatske reakcije su poremećaj sna i glavobolja.

Nastavak na Akter...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Akter. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Akter. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.