Izvor: B92, 02.Jul.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Štark i Grand donirali za autobus

Beograd -- Kompanije Štark i Grand pridružile su se akciji prikupljanja spredstava za autobus za transfuziju krvi donirajući 20.000 evra.

U međuvremenu, akciji dobrovoljnog davanja krvi pridružili su se i volonteri provajdera ITS.NET koji će svima koji u narednih 6 dana daju krv dati besplatne vaučere za internet.

20.000 evra nova su donacija Štarka i Granda za kupovinu specijalnog kamiona ili autobusa za prikupljanje krvi. Ugovor su potpisali Veran Matić i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Slobodan Vučićević, nakon čega je Vučićević dao krv.

"Očekujem da će ovaj autobus da doprinese boljem snabdevanju krvi, da ćemo da budemo na nivou onih zmalja koje mogu da se pohvale sa dobrim zalihama krvi", rekao je Vučićević.

Veran Matić, direktor B92 je istakao da kompanijama ne treba jedini cilj da bude profit nego i doprinos zajednici. Ova akcija nije značajna samo zato što rešava problem nedostatka krvi, već što promoviše društvenu odgovornost kompanija i menadžera, dodao je Matić.

Svi koji daju krv u Beogradu u narednih 6 dana dobijaju besplatan vaučer za internet.

Krv su danas dali i članovi grupe Van Gog, a Đule je pozvao sve građane da se pridruže akciji.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.