Izvor: B92, 04.Jul.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Šta se zbiva u Prosveti

Beograd -- Dosadašnji direktor Prosvete Dejan Mihailović tužio je v.d. direktora Miodraga Đukića.

Đukić je tužen zbog nelegalnog preuzimanja dužnosti, a otkad Đukić, nekadašnji ministar za kulturu u Miloševićevoj vladi, obavlja dužnost direktora, 65 uglednih pisaca potpisalo je Peticiju protiv ponižavanja Prosvete.

Neki zaposleni ne žele da se Mihailović vrati, optužuju ga za samovolju i tvrde da je priča bespotrebno dobila političku konotaciju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dok Mihailović upozorava na to da neko pokušava da obezvredi preduzeće kako bi ga prodao u bescenje.

Emisija Pozovite B92, na programu TV B92 u ponedeljak u 20.00, traži odgovor na pitanja da li je u Prosveti bilo nezakonitog poslovanja i zašto je smenjen dosadašnji direktor.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.